ΕΚΛΟΓΕΣ 2014 (4)

Κυριακή, 25 Μαΐου 2014 13:38

21:30 με 22:00 οι πρώτες εκτιμήσεις 25.05.2014

Γράφτηκε από τον
Η Singular Logic, μόνο για τις Ευρωεκλογές θα ανακοινώσει εκτίμηση, ενώ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές θα πρέπει να διαμορφωθεί το εκλογικό αποτέλεσμα αργά το βράδυ για να εξαχθούν τα πρώτα ασφαλή συμπεράσματα.

Σε σχέση με τις Ευρωεκλογές, η πρώτη εκτίμηση προβλέπεται να γίνει μετά τις εννιάμιση το βράδυ και πριν τις δέκα. Η ακριβής ώρα της πρώτης εκτίμησης εξαρτάται από το πώς θα λειτουργήσουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι. Αν τηρηθεί η διαδικασία που έχει υποδείξει το υπουργείο Εσωτερικών, η πρώτη εκτίμηση θα γίνει το νωρίτερο στις εννιάμιση.
Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα είναι μέρα Δημοκρατίας. Είναι μέρα ενότητας, για να κρατήσουμε την Πατρίδα όρθια, να πάμε την Ελλάδα μπροστά. Ευχαριστώ πολύ».
«Οι Έλληνες πολίτες σήμερα κρατούν την πορεία της χώρας στα χέρια τους. Με υπευθυνότητα, με λογισμό, αλλά και με όνειρο, με ελπίδα, αποφασίζουν για το πως θα πορευθεί η χώρα.

Είμαι βέβαιος ότι οι Έλληνες πολίτες αυτή την υπευθυνότητα, απέναντι στην πολιτική κατάσταση που υπάρχει, θα την καταδείξουν και θα την εκφράσουν με την ψήφο τους. Είναι στα χέρια του ελληνικού λαού το πώς θα πορευθεί αυτός ο τόπος. Και είμαι βέβαιος ότι αυτή η υπευθυνότητα, αυτός ο λογισμός και αυτή η ελπίδα είναι τα στοιχεία εκείνα που θα καθοδηγήσουν την ψήφο των Ελλήνων πολιτών, στους οποίους προσβλέπω με απόλυτη εμπιστοσύνη».
«Σήμερα οι Έλληνες ψηφίζουμε για να στείλουμε ένα μήνυμα, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Το μήνυμα αυτό δεν έχει μόνο το ρόλο της κατακραυγής ή της άρνησης, έχει της κατεύθυνσης που πρέπει να πάρει ο τόπος. Επειδή πολλοί βάζουν διλήμματα σήμερα για να ψηφιστούν δύο κόμματα, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τους λέμε ότι η ψήφος τους έχει μεγάλη σημασία για το αύριο της πατρίδας μας, για το αύριο των παιδιών μας και την κατεύθυνση που πρέπει να πάρει ο τόπος».
HomeΕΚΛΟΓΕΣ 2014 Top of Page