«Διάλογος με τους Πολίτες» με την Επίτροπο της ΕΕ κ. Corina Cretu Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΖΩΝΤΑΝΑ: «Διάλογος με τους Πολίτες» με την Επίτροπο της ΕΕ κ. Corina Cretu την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017, ώρα 18:00.Διάλογος Πολιτών με την Επίτροπο, κυρία Corina Creṭu
Αθήνα, Τετάρτη 5 Απριλίου 2017


Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα διοργανώνει «Διάλογο με τους Πολίτες» με την Επίτροπο, κυρία Corina Creṭu, αρμόδια για θέματα περιφερειακής πολιτικής, την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017, ώρα 18:00, στο Αμφιθέατρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, με θέμα «Ευκαιρίες και Προκλήσεις για επενδύσεις με Ευρωπαϊκούς πόρους» και «Το Μέλλον της Ευρώπης».

Η Επίτροπος κ. Creṭu αναμένεται να απαντήσει σε ερωτήσεις αναφορικά με τις δυνατότητες χρηματοδότησης επενδύσεων μέσω ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών εργαλείων και τις δράσεις ανάπτυξης που προβλέπονται από το ΕΣΠΑ την προσεχή τριετία. Επίσης, θα γίνει συζήτηση αναφορικά με τα πέντε σενάρια για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως παρουσιάστηκαν στη Λευκή Βίβλο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Στο «Διάλογο με τους Πολίτες» θα έχουν ενεργό συμμετοχή ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας κ. Αλέξης Χαρίτσης και ο Επικεφαλής Εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς.
Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης.
Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος κ. Μαρία Σαράφογλου.
Ο Διάλογος θα μεταδοθεί ζωντανά, διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας www.europeforall.gr και από την επίσημη σελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα στο Facebook.
Οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο διάλογο με δικές τους ερωτήσεις χρησιμοποιώντας το hashtag #EUdialogues.

Περισσότερες πληροφορίες
Oι «Διάλογοι με τους Πολίτες» διοργανώνονται με τη μορφή δημόσιων συζητήσεων σε όλη την ΕΕ. Στα πλαίσια των «Διαλόγων» οι Ευρωπαίοι Επίτροποι απαντούν σε ερωτήσεις πολιτών για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα της Ένωσης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://ec.europa.eu/citizens-dialogues/
Διαβάστηκε 424 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Απριλίου 2017 17:40

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

HomeΕΘΝΙΚΑ - ΔΙΕΘΝΗ«Διάλογος με τους Πολίτες» με την Επίτροπο της ΕΕ κ. Corina Cretu Top of Page