Πρώτη συνάντηση του Εντεταλμένου Πολιτισμού Δωδεκανήσου, Κάλλιστου Διακογεωργίου, με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της Κω 07-04-2017 Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Στο πλαίσιο των επισκέψεών του στα νησιά, ο Εντεταλμένος Πολιτισμού Δωδεκανήσου κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου, πραγματοποίησε την πρώτη συνάντηση στην Κω με όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του νησιού και τους φορείς που αναπτύσσουν δραστηριότητα στο χώρο του Πολιτισμού. Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Επαρχείο Κω, είχε πολύ μεγάλη επιτυχία και σημαντική προσέλευση περί τα 100 άτομα.


Συμμετείχαν σε αυτήν ο Έπαρχος Κω κ. Γιώργος Χαλκιδιός, η Εντεταλμένη Ηλεκτρονικής Διοίκησης Δωδεκανήσου κα Ευρυδίκη Νάκη, ο Εντεταλμένος Πρωτογενούς Τομέα Δωδεκανήσου κ. Νίκος Τσακίρης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Κω κα Ειρήνη Σβύνου και Σταύρος Φρούντζας. Στην διάρκεια της συνάντησης, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, τέθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της Κω.

Ο κ. Διακογεωργίου από την πλευρά του τόνισε ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει θέσει τον Πολιτισμό πολύ ψηλά στις προτεραιότητές της, δεδομένου του ότι λειτουργεί σε άμεση συνάρτηση με τον Τουρισμό, στον οποίον δίνει προστιθέμενη αξία, ενώ το «δίδυμο» τουρισμός – πολιτισμός αποτελεί τη βαριά βιομηχανία του Νοτίου Αιγαίου και βασικό στοιχείο της ταυτότητας των νησιών μας. Σε αυτό το πλαίσιο τόνισε ότι θα υπάρξει στενή συνεργασία των πολιτιστικών φορέων με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και συντονισμός δράσεων, προκειμένου μέσα από αυτή τη συνεργασία να προκύψει υψηλής ποιότητα πολιτιστικό προϊόν.

Κλείνοντας την συνάντηση με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της Κω, ο κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου ευχαρίστησε όλους για την αθρόα συμμετοχή τους και δεσμεύτηκε ότι θα επισκεφθεί μέχρι και το πιο μικρό νησί της Δωδεκανήσου, προκειμένου να αξιοποιηθεί στο μέγιστο βαθμό το πολύτιμο και ανεξάντλητο πολιτιστικό κεφάλαιο των νησιών μας.
Διαβάστηκε 232 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

HomeΚΩΣΠρώτη συνάντηση του Εντεταλμένου Πολιτισμού Δωδεκανήσου, Κάλλιστου Διακογεωργίου, με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της Κω 07-04-2017 Top of Page