Στην Αθήνα βρίσκεται ο δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας, για την επίλυση σημαντικών προβλημάτων του νησιού μας 23-03-2017 Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ειδικότερα, το πρωί της Τετάρτης (22.3.2017) ο κ. Κόλιας είχε συνάντηση στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τους εμπειρογνώμονες του «Κέντρου Εμπειρογνωμοσύνης γα τη Μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης», κ. Κουταλάκη και κ. Allio, του Συμβουλίου της Ευρώπης, στο πλαίσιο του Έργου «Τεχνική Βοήθεια για τη Θεσμική Ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη Ελλάδα», με θέμα την κατανομή και την άσκηση αρμοδιοτήτων από τους νησιωτικούς Δήμους της Ελλάδας, η οποία ζητήθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών.


Η συνεισφορά του Δημάρχου Λέρου σε αυτή τη δράση ήταν ουσιώδης, προκειμένου οι εμπειρογνώμονες να προχωρήσουν στην ανάλυση της υφιστάμενης κατάστασης και των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι νησιωτικοί Δήμοι.

Το απόγευμα της Τετάρτης ο κ. Κόλιας συμμετείχε στην κοινή συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων (ΠΕΔ) Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, με θέμα τα προβλήματα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Διαβάστηκε 301 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

HomeΛΕΡΟΣ - ΠΑΤΜΟΣ - ΛΕΙΨΟΙΣτην Αθήνα βρίσκεται ο δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας, για την επίλυση σημαντικών προβλημάτων του νησιού μας 23-03-2017 Top of Page