Απάντηση δημάρχου Λέρου στον προεδρο των ξενοδόχων 27-09-2017 Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Σχετικά με την πρόσφατη δημόσια απολογία του προέδρου της ένωσης ξενοδόχων κ. Μαθιουδάκη, η Δημοτική Αρχή Λέρου έχει να επισημάνει τα εξής:

Α) Χαιρετίζουμε την δημόσια παραδοχή του κ. Μαθιουδάκη, δηλαδή ότι πράγματι, η υπάλληλος του, κατεύθυνε το λεωφορείο του Δήμου με τους τουριστικούς πράκτορες στο ξενοδοχείο του, αντί να ακολουθήσει το χρονικά περιορισμένο πρόγραμμα και να τους δείξει τα αξιοθέατα της Λέρου.

Β) Η εξήγηση που δίνει ο κ. Μαθιουδάκης για την κατεύθυνση του λεωφορείου με τους τουριστικούς πράκτορες στο ξενοδοχείο του, και τα περί «ικανοποίησης φυσικών αναγκών» των ανθρώπων αυτών, μόνο ως αστεία μπορεί να εκληφθεί… Η Αγ. Μαρίνα κ. Μαθιουδάκη έχει πολλά και αξιόλογα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος τα οποία πωλούν νερά, καφέ, και το κυριότερο: έχουν άψογες τουαλέτες! Όμως, ακόμη και αν θέλουμε να πιστέψουμε τα όσα λέει ο κ. Μαθιουδάκης, του υπενθυμίζουμε ότι πριν το ξενοδοχείο του, υπάρχει άλλο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, οι ιδιοκτήτες του οποίου με χαρά θα προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στους τουριστικούς πράκτορες! Εκτός κι αν ο κ. Μαθιουδάκης θεωρεί ότι το ξενοδοχείο του έχει το αποκλειστικό προνόμιο «ικανοποίησης φυσικών αναγκών», γεγονός το οποίο αν όντως ισχύει, δεν τον τιμά ιδιαίτερα.


Γ) Η Λέρος, κ. Μαθιουδάκη, είναι μικρό νησί και λίγο - πολύ όλοι γνωρίζουμε όλους. Μην μας υποτιμάτε. Ο Λεριακός λαός έχει άποψη και για εσάς και για τον καθένα από εμάς που ασχολείται με τα κοινά και μπορεί να αντιληφθεί τα πραγματικά γεγονότα, πολύ καλύτερα απ’ ότι νομίζετε.

Δ) Η διαφορά της Δημοτικής Αρχής Λέρου με τον κ. Μαθιουδάκη, δεν είναι άλλη από το γεγονός ότι εμείς λειτουργούμε με γνώμονα το δημόσιο και κοινό συμφέρον, ενώ ο πρόεδρος των ξενοδόχων κοιτάει το προσωπικό του συμφέρον και μόνο. Δυστυχώς η αλήθεια πονάει. Δ) Είμαστε βέβαιοι ότι μετά τα παραπάνω και κυρίως λόγω ευθιξίας, θα θέσετε την παραίτησή σας στη διάθεση του συλλογικού οργάνου που εκπροσωπείτε.
Διαβάστηκε 58 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

HomeΛΕΡΟΣ - ΠΑΤΜΟΣ - ΛΕΙΨΟΙΑπάντηση δημάρχου Λέρου στον προεδρο των ξενοδόχων 27-09-2017 Top of Page