Κοινωνικές δομές & ιδρύματα της Ρόδου, επισκέφθηκε ο Δρ. Στέφανος Δράκος 21-04-201 Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τις κοινωνικές δομές και ιδρύματα που λειτουργούν στο νησί της Ρόδου, επισκέφθηκε κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Δρ. Στέφανος Δράκος. Ο ίδιος ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση στο σύνολο των παρευρισκομένων, ενώ ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δομές και αποτελούν τροχοπέδη στη λειτουργία τους.


Ο Δρ. Στέφανος Δράκος, επισκέφθηκε συγκεκριμένα τον Δωδεκανησιακό Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες «Κέντρο Ελπίδα», το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων Δήμου Ρόδου «ΚΑΠΗ», το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ρόδου, το Κέντρο Αποθεραπείας Φυσικής και Κοινωνικής Αποκατάστασης Ρόδου, το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων Ρόδου «Άγιος Ανδρέας» και τον Οίκο Ευγηρίας Δωδεκανήσου «Χαραλάμπειο Γηροκομείο».

Στο πλαίσιο των επισκέψεων και επαφών του, αναφέρθηκε στο βαθύτερο και ουσιαστικό μήνυμα των παθών και της Ανάστασης Του Ιησού Χριστού. Στα μηνύματα της συμπόρευσης, της συσταύρωσης και της συνανάστασης. Ευχήθηκε για εφαρμογή στην καθημερινότητά μας των διδαγμάτων Του Ιησού Χριστού, ενώ σημείωσε πως θα πρέπει να εργαζόμαστε ενωμένοι, ώστε να φωτίζει διαχρονικά τις πράξεις μας το Άγιο Φως από τον Πανάγιο Τάφο.
Διαβάστηκε 152 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

HomeΡΟΔΟΣΚοινωνικές δομές & ιδρύματα της Ρόδου, επισκέφθηκε ο Δρ. Στέφανος Δράκος 21-04-201 Top of Page